Executive Search

"Zoeken naar een passend kandidaat met de juiste talenten en competenties, niet alleen naar een passend cv."

Met de huidige economie is het vinden, enthousiasmeren en vasthouden van de juiste mensen binnen een organisatie belangrijker dan ooit. Dat zijn niet altijd mensen met het perfecte cv, maar juist de mensen die snappen hoe de markt werkt, zich in het bedrijf van mijn opdrachtgever willen verdiepen en over de juiste talenten beschikken. Die passen bij de organisatie en écht bijdragen aan langdurig succes. Dat zijn de mensen die ik voor u wil vinden en daarmee de juiste match met uw bedrijf maak dat tot tevredenheid bij u leidt en een duurzame relatie van uw bedrijf met EP Talent Search.

Voor de zoektocht

Mijn gehele werkwijze benader ik op een persoonlijke en transparante manier. Daarom wordt tijdens de eerste kennismaking niet alleen mijn dienstverlening besproken, maar maak ik ook kennis met de organisatie zelf. Wat is de missie en visie. Hoe ziet het onboardings proces eruit en hoe zit de afdeling in elkaar. Zo krijg ik een complete indruk van de organisatie en kan ik iemand plaatsen die echt binnen de organisatie past. Heb ik voldoende informatie? Dan gaan we kijken wie er nodig is. Wat is het echte functieprofiel en welke competenties zijn er nodig voor het vervullen van de openstaande opdracht. Vanuit mijn eigen ondernemerservaring en rol als coach kan ik hier optimaal in begeleiden en adviseren. Dat maakt het verschil. Op papier kan iemand het perfecte plaatje zijn, maar in de praktijk kan dit soms behoorlijk tegenvallen. Het is en blijft mensenwerk. Daar is meer voor nodig dan slechts het perfecte cv.

Tijdens de zoektocht

Voor het vinden van de geschikte kandidaten ga ik proactief aan de slag met het benaderen van mensen. Het simpelweg openbaar plaatsen van een vacature en afwachten wie zich meldt valt niet onder mijn manier van werken. Door het zelf benaderen van mensen uit mijn netwerk, kan ik snel een exclusieve groep kandidaten voorstellen waarvan ik weet dat zij geschikt zijn. Dit gebeurt allemaal onder de radar omdat ik vaak te maken heb met kandidaten die in between jobs zitten of niet openbaar op zoek zijn naar een nieuwe functie. Maar doordat ik dagelijks werk met mensen aan de top en mijn contacten energiek onderhoud, ben ik altijd op de hoogte van wat er speelt en wie ik kan benaderen.

Aan de hand van mijn zoektocht maak ik een exclusieve selectie van 3 tot maximaal 5 kandidaten. Dit zijn stuk voor stuk mensen waarvan ik weet dat zij geschikt zijn voor het vervullen van de openstaande functie. Zij zijn allemaal door mij persoonlijk gescand en geïnterviewd. Mochten er hierna nog aanvullende assessments nodig zijn kan ik die vanuit EP Talent Search aanbieden om zo het gehele traject nog meer te finetunen. En het prettige is, voor alle betrokken partijen, dat dit allemaal vanuit mijzelf gebeurt. What you see, is what you get. Door ieder proces persoonlijk uit te voeren, 100% inzet te geven, open te communiceren, en daarbij aansluitend de benodigde ervaring als ondernemer te hebben, weet ik zeker dat ik het verschil ga maken voor uw organisatie. Het succesvol compleet maken van uw team en meebouwen aan de toekomst. Daar ben ik voor.