Interim Oplossingen

"Een interimmer was altijd eergisteren al nodig, daarom probeer ik binnen 72 uur een passende kandidaat voor te stellen."

Op het moment dat er onverwachts een sleutelpositie/persoon binnen een organisatie wegvalt is er hoge spoed bij het vinden van een passende vervanger. Als het goed is weet u als geen ander dat helemaal binnen de Agri&Food branche dit niet altijd even eenvoudig is. Daarom is mijn rol voor het vinden van een interimmer zo belangrijk. Doordat ik een substantieel deel van mijn tijd besteed aan het onderhouden van mijn netwerk en dankzij mijn jarenlange ervaring de meeste Agri&Food bedrijven ken, kan ik vaak binnen 72 uur een geschikte kandidaat voorstellen. Want als ondernemer snap ik als geen ander dat u de interimmer liever gisteren dan vandaag nodig heeft. Het moet gewoon snel. 

Traject

Maar het feit dat er snel een interimmer nodig is, betekent absoluut niet dat u mindere kwaliteit kunt krijgt. Doordat ik exclusief in de Agri&Food branche lever ik alleen kandidaten waarvan ik weet dat ze geschikt zijn en binnen uw organisatie passen. Na een zorgvuldige briefing en het eventueel opstellen van het functieprofiel ga ik mensen uit mijn netwerk benaderen. Hierbij selecteer ik op een passende match en natuurlijk de beschikbaarheid van de kandidaat. Doordat ik exclusief in de Agri & Food branche werk, lever ik alleen kandidaten waarvan ik weet dat ze geschikt, beschikbaar zijn en binnen uw organisatie passen. Want het discreet, zo snel mogelijk vervullen van de functie, met een passende kandidaat krijgt mijn grootste prioriteit.