MBI Begeleiding

"De combinatie van mij als executive searcher, ondernemer en mijn achtergrond in de financiële dienstverlening maakt mij onderscheidend."

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om uzelf binnen een organisatie in te kopen, is communicatie met de verkopende partij enorm belangrijk. Nog te vaak wordt vergeten dat er iemand afscheid moet nemen van zijn of haar onderneming, welke deze persoon misschien wel vanaf nul heeft opgebouwd. En juist daar is een stuk begeleiding bij nodig. Door, voordat ik op zoek ga naar een passend bedrijf, coaching op maat te kunnen bieden worden er betere deals gemaakt en wordt het gehele traject voor beide partijen een stuk aangenamer.

Voor een succesvol MBI-traject begin ik altijd met het krijgen van informatie over uzelf. Kiezen voor ondernemerschap en uzelf inkopen binnen een organisatie klinkt al gauw aantrekkelijk. Maar stel uzelf eens de vraag: als uzelf inkoopt en kiest voor een maandelijkse management-fee, bent u dan ondernemer of ondernemend? Tijdens mijn MBI-trajecten houd ik u echt een spiegel voor. Hierbij kijk ik bijvoorbeeld naar hoe democratische u bent in uw manier van denken, waarom u überhaupt kiest om deze weg in te slaan, waar zit uw risicobereidheid, hoe zit het met uw besluitvaardigheid. Maar ook het stuk communicatie tussen beide partijen. Zorgen dat uw enthousiasme en het afscheid vanaf de andere partij straks goed worden samengebracht tot een succesvol en aangenaam traject. Niet alleen op de korte, maar ook op de langere termijn. Pas wanneer dit staat ga ik op zoek naar een passend bedrijf. Niet andersom.